Sponsoractiviteiten Haijma Stiens

Haijma: vertrouwd gezicht op schaatsen en skeelers

Al jarenlang is de formatie van Haijma Schaatsen en Skeelers uit Stiens een vertrouwd gezicht in de landelijke en regionale marathons op schaatsen en skeelers. Door de verandering in de marathon schaatssport is de sponsoring noodgedwongen wat kleinschaliger geworden, maar desalniettemin kom je nog regelmatig, bij wedstrijden in binnen en buitenland, schaatsers en skeeleraars in de vertrouwde Haijma kledij tegen. 

Toerfietsen in de outfit van Bike Totaal Haijma

Naast de schaats en skeelersport sponsort Haijma Stiens de Fiets Toer- en Trimclub Leeuwarderadeel (FTTC). De club die herkenbaar is aan de rood-blauwe shirts en broekjes van de rijwielhandel uit Stiens. FTTC is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) en heeft als doelstelling belangstelling te kweken voor fietsen, toertochten en andere fietsevenementen. Daarvoor organiseert de club ook zelf trainingsavonden, toertochten, vrijetoertochten en clubtochten. Uitgangspunten zijn daarbij ‘samen uit, samen thuis’. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website

 

Koninklijke IJsclub Stiens

Naast de fietsclub zijn we eveneens trots dat we hoofdsponsor mogen zijn van de Koninklijke IJsclub Stiens. Volg de ijsclub Stiens op Facebook en blijf in de winterperiode op de hoogte van het laatste nieuws.