Fietsverzekering

Veilig op weg met onze Fietsverzekeringen

Wij bieden u de mogelijkheid om snel en eenvoudig de gewenste fietsverzekering af te sluiten op onze website. Kinderfiets, Elektrische fiets of een Stadsfiets, u kunt bij ons voor elke fiets een verzekering aflsuiten! Klik op één van onderstaande links en bereken direct de premie van de verzekering, om vervolgens eventueel uw gegevens in te vullen en de fietsverzerking af te sluiten. Wilt u meer informatie of advies over fietsverzekeringen? neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs in de winkel. 

Direct uw fietsverzekering afsluiten


Klik op onderstaande links om direct uw premie te berekenen en vervolgens eventueel uw gegevens in te vullen om de fietsverzekering af te sluiten.

Unigarant drie jaar diefstal fietsverzekering
Unigarant doorlopende fietsverzekering

 

Verschil tussen drie jaar diefstal en doolopende fietsverzekering   

Het grootste verschil tussen bovengenoemde fietsverzekeringen is de duur van de fietsverzekering en de betaling. De drie jaar diefstal verzekering wordt voor een duur van drie jaar afgesloten, waarbij de volledige premie eenmalig middels automatische incasso wordt geincaseerd.De doorlopende fietsverzekering kan worden afgesloten zonder einddatum. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de premie niet in één keer te betalen maar per maand of per jaar. Vul de formulieren eenvoudig in, vergelijk de premie en beslis welke fietsverzekering bij u past. 

Hulp nodig bij het invullen van een fietsverzekering?

Heeft u vragen over een fietsverzekering of heeft u hulp nodig tijdens het online invullen van het formulier? neem gerust telefonisch (058 257 4200) contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de winkel, waar we ook nog steeds de fietsverzekeringformulieren op papier hebben liggen.